Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Shootfighting i Eskilstuna!

mmamma_3mma_2mma_4mma_5

Som jag tidigare skrev så gick jag en Shootfighting match igår och för er som inte riktigt vet vad det är så kommer en liten förklaring här: Shootfighting fungerar precis som proffs MMAn men med lite fler regler och lite mera skydd. Vi har exempelvis benskydd på oss och tjockare MMA handskar, vi får inte slå motståndaren på marken, vi får inte knäa någon annanstans än i magen och vi får inte heller göra vissa typer utav knä och fotlås. Och Vi får inte sparka raka sparkar i ansikte eller på benen. Så en hel del massa regler hehe… Vi går också bara 3 min x2 ronder med 1 min vila emellan.

För min del gick matchen rätt bra tycker jag, det ända som jag slarvade med var uppvärmningen och det kändes i första ronden då jag inte riktigt kom igång. Jag fick även köra en hel del stående fighting alltså slag och sparkar som alltså inte är min starka sida men som jag verkligen fick testa på denna gång och det gick väldigt bra. Riktigt kul när man känner att all träning har gett resultat.

I andra ronden fick jag ner henne i mattan efter ca 1 min och sedan kunde jag göra det jag tycker mest om, brottas och jag fick tillslut ut armen efter 1,40 min in i andra ronden. Skönt att få avsluta matchen innan full tid som alltid! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Fannie Redmans webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Hanna Elfast
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Fridsell
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che