Gårdagens grappling på Pancrase

IMG_2517IMG_2518IMG_2520IMG_2515Foto: Jill Holmström

Igår körde jag grappling på Pancrase och vilket äckligt jobbigt pass det var, situations sparring i 60 min. Vi körde 4 min ronder med 1-3 min vila emellan varje rond. Dog.

Men jag hade ändå lite energi kvar att brottas med mina kollegor Sadibou och Abbe hehe dock mosade Abbe mig efter att jag försökt dra armlås på honom… han kör ju för övrigt typ biceps curl med min vikt annars så det gick inte så bra… Men Älskar verkligen glädjen och gemenskapen som en klubb ger en och all pepp som man får av alla runt omkring inklusive att bli mosad av sin kollega. Hehe…

 

<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!