Instaweek

instaweek

Senaste veckan har varit helt galen, landade från Thailand i Sverige på onsdagsmorgon för att sedan åka till Palma på torsdagsmorgon. Så dåligt med sömn och en massa timmar på flyg har gjort en riktigt sliten i kroppen vilket såklart har påverkat träningen en hel del, men jag försöker inte göra någon grej av det och har alltså valt att köra en lugnare vecka med lättare aktiviteter vilket egentligen passar bra efter tre veckor med massor av träning så en återhämtning vecka har det helt enkelt blivit.

Om ni vill se lite mer av vad jag gör så kan ni alltid följa mig på:

Instagram: fannieredman

Snapchat:fannieredman

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!