Lunch på Illetas

illetas_beachMozzarella_2pepparpaella

Vi var på en super fin strand som heter Illetas (tror den är ganska så känd) idag. Tyvärr var det så mycket folk så vi fick trängas lite på stranden. Men jag är fortfarande helt såld på vattnet här på Mallis, alldeles turkost bättre än i Thailand haha. Vi käkade även lunch på stranden och deras Caprese sallad var sjukt god!

Så här såg min Lunch ut:

Vi tog in fyra förrätter som vi delade på Bläckfisk, Räkor, Pimientos (mini paprika?) och sedan en grym Caprese!

Sedan åt vi en grym god Paella med skaldjur.

Till det drack jag vatten och ett glas Cola-Zero.

Här kommer tre tips på hur du kan tänka kring dina måltider både vardagen men även på semestern: 

1. Drick vatten till alla måltider eller åtminstone kalorifri dryck. Att dricka kalorier så som alkohol, läsk och juice till maten gör att din måltid lätt springer iväg kalorimässigt. Så försök alltså att minimera onödiga intag, speciellt om du äter ute på en restaurang.

2. Håll dig till mat där du ser vad det är du äter, ex. en kött/fiskbit, sallad och potatis. Ingår det sås så be om att få den på sidan av.

3. Ät regelbundet! Jag själv fungerar som bäst när jag äter regelbundet så jag försöker alltid hålla den regeln, det behöver inte vara exakt på minuten men på ett ungefär var 3-4 timme. Då vet jag att jag inte kommer äta för mycket eller beställa in en massa mat för att jag just nu är panik hungrig. Planera in dina måltider även om du är på semestern så slipper du den vanligaste fällan att små äta eller hetsäta för att du hunnit bli för hungrig!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!