2 veckor kvar!

IMG_8715

Vi har det fortsatt bra här i Thailand med två veckor kvar innan vi åker hem!

Idag körde vi Bjj i förmiddagen, som bestod av massa drillar och sparring. Så var helt färdig efter passet.

Sedan fick vi slappa vid stranden några timmar för att sedan köra ett eftermiddagspass på det lokala gymmet Rawaifitness.

Eftermiddags passet:

Ryckknäböj 5 rep x3 set

Sotspress 5 rep x3 set

Stötdrag 5 rep x5 set

Knäböj fram (frontsquats) 3 rep x6 set

Situps på boll (HÄR) 15 rep x3 set

Fick även dela den ända skivstången som de har med två andra, så fick liksom anpassa mig lite, inte så optimalt pass kanske.

En tanke slog mig där i gymmet, hur tränar folk egentligen?

Det är såklart grymt att man ger sig in i gymmet och försöker men att träna i flipflops? Sitta vid en maskin och typ smsa/surfa i över en timme? Och den där vibratorplattan som man ska stå på i 10-15min så har du tränat klart, från typ tv-shop? Vad hände där liksom… Är det så på ”vanliga” gym?

Jag har nog alltid tränat inom olika föreningar så jag har bara ägt ett gym kort i hela mitt liv och det var för att jag ville kunna springa på löpbandet under vintern. Jag jobbade även en kort stund på ett kedjegym när jag var färdig PT så jag har liksom lite dålig koll på vad folk gör när de tränar själva på gymmet.

Och hur mycket hjälp får man med träningen när man signar upp sig på det lokala gymmet? Eller är det bara den där introduktionen där man ofta får ett program/genomgång i de olika maskinerna? Hur gör den som inte har råd att köpa PT-timmar…

 Om du är osäker på gymmet och hur du ska träna så tycker jag det är bättre att signa upp sig på en träningsform där det finns bra tränare. Föreningsidrotten är oftast billigare och du får ut mer av den träningen om det är bra tränare. Så gör en ordentligt research om tränaren/klubben som du är intresserad av och fråga även om du kan få testa en gång innan du bestämmer dig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!