Äntligen Fredag!

SmilingkonceptFoto: Christian Gustavsson

Äntligen Fredag! Jag har haft en bra vecka jobb mässigt men skit när det kommer till min egna träning. Jag har inte missat några pass men däremot har alla passen gått jäkligt dåligt, allt från tyngdlyftningen till kampsporten. Min lila mini resa till Bangkok tog nog mer på kroppen än vad jag trodde, så imorgon blir det vila för hela slanten och så hoppas vi på ny energi till nästa vecka.

Hatar när träningen inte alls känns som den ska. Jag skulle även gått match i helgen men det fanns ingen tjej i min viktklass vilket kanske var tur eftersom kroppen inte alls vill göra det huvudet vill just nu, så lördagen består av VILA!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!