Tillbaka på Pancrase

Pancrasegym_4Pancrasegym_3Pancrase_gymPancrasegym_6

Hade sällskap av bästa Thorun och Cissi på kvällens pass!

Jag har haft en riktigt jobbig låsning i bröstryggen sen jag kom hem från Thailand. Jag skyller på denna kyla och den långa flygningen hem! Så har inte kunnat träna som jag vill, jag fick iaf en snabb fix av min naprapat Jonas Gustrin som klämde in mig!

Igår körde jag även ett pass med Linda på Bosön, det blev dock endast rörlighet pga min rygg men det hjälpte en hel del så idag kunde jag vara med och köra Sanda passet på Pancrase. Slag, spark och en hel del kast blev det och ryggen kändes bra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!