Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tillbaka på Pancrase

Pancrasegym_4Pancrasegym_3Pancrase_gymPancrasegym_6

Hade sällskap av bästa Thorun och Cissi på kvällens pass!

Jag har haft en riktigt jobbig låsning i bröstryggen sen jag kom hem från Thailand. Jag skyller på denna kyla och den långa flygningen hem! Så har inte kunnat träna som jag vill, jag fick iaf en snabb fix av min naprapat Jonas Gustrin som klämde in mig!

Igår körde jag även ett pass med Linda på Bosön, det blev dock endast rörlighet pga min rygg men det hjälpte en hel del så idag kunde jag vara med och köra Sanda passet på Pancrase. Slag, spark och en hel del kast blev det och ryggen kändes bra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Fannie Redmans webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind