Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Frukost

Friggs

Det här är en vanlig frukost hemma hos mig men nu ska jag strax iväg till Hotel Diplomat tillsammans med Edita för att käka frukost med Friggs!

Jag själv brukar nästan alltid ha riskakor hemma men vart lite ledsen när vi nu ska minska på risintaget. Tydligen ska dessa ris/majskakor vara helt okej att äta, jag får helt enkelt ta reda på mer om det idag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • åh, älskar frukost-inlägg! Skönt att få lite inspiration. 🙂 Vart också lite ledsen när de nya riktlinjerna kring ris kom, tycker så mycket om riskakor och risdryck. Ja hoppas du får mer information om det idag, det tar jag gärna del av sen! 🙂 Ha en fin dag!

    Elisabeth 2015-11-26 11:59:13
    Svara
Fannie Redmans webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!