Thailand

Thailand

Idag är det exakt fyra veckor kvar tills vi åker till Phuket Thailand där massor av rolig träning väntar, dock är dessa fyra veckor fullspäckade med olika aktiviteter. Förutom jobb så är det även tävlingar och lite firanden som ska hinnas med.

Den 5e december kör jag Lag-SM i Judo med min gamla klubb SPIF, årets bästa tävling om jag får säga så. Att tävla i lag är så roligt och stämningen i hallen blir helt annorlunda om man jämför med tävlingar där man tävlar individuellt. Min Bestie Sandra kommer självklart vara med och coacha samt stötta laget precis som på den gamla goda tiden!

Sen står jag i valet och kvalet om jag ska delta på Svenska Mästerskapen i  SW (Typ Brasiliansk Jiu Jiutsu utan dräkt) tyvärr finns inte min viktklass med i år… eller om jag blir uttagen att delta på SM i Shootfighting som går av stapeln samma helg. Vi får se helt enkelt…

Utöver detta ska jag även hinna med att träffa familj och vänner innan vi åker… som sagt fullt ös fram tills vi åker. Tur att man har världens bästa jobb! 

Do what you Love – Love what you Do! 

Läs mer om min resa till Thailand: http://fannieredman.metromode.se/2015/10/29/aterhamtning/

Läs mer om min Bestie Sandra: http://fannieredman.metromode.se/2015/11/15/min-bestie-sandra/

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!