Måndag i Bali!

 Bali MMAshady shack

Ifall ni undrar: Nividas//H&M//Adidas

Här kommer min måndag i bilder. Sov inte mycket i natt så det var med trötta steg jag klev in på Bali mma för första passet som bestod av Sparring!

30 min uppvärmning och 60 min sparring med tre andra tjejer, var lagom slut efter de passet och direkt efter hoppade vi på Bjjpasset… Om jag hade vetat innan att det var sparring så hade jag nog hoppat Bjjn men jag tog mig ändå igenom passet och vill bara gå och dö sen haha.

Vi åkte sen för att äta lunch på Shady Schack som jag fått rekommenderat, super mysigt ställe med en lång meny på massa spännande saker. Nästa gång ska jag nog försöka käka frukt där då de såg ut att ha massa härliga smoothiebowls och även gröt!

Efter att ha suttit ner en stund under lunchen så kände jag hur min fot började stelna till samt att den svullnade upp.. stökade till foten några gånger på sparringen men inget jag tänkte på över lag, tyvärr verkar det har kommit ikapp nu för kunde inte gå nu på eftermiddagen och kvällen. Har kört voltarengel och varmvatten samt isbad vilket verkar ha hjälpt. Vi får hoppas att foten känns bättre imorgon för jag har tyvärr inte tid att vara skadad nu när träningen äntligen kommit igång och med ett gäng bra tjejer.

Imorgon är det iallafall Bjj på förmiddagen och sen får vi se vad det blir på eftermiddagen. Ev. Boxning…

Hörs imorgon <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!