EM GULD!

EM-Guld! Inte helt nöjd med min prestation i sista matchen vilket kanske syns på min inte så glada min haha.

I Lördags fick jag äntligen kliva in i buren. Började med att få händerna lindade av Bob som även är känd från UFC då han har lindad de flesta stora stjärnornas händer. Efter det körde jag igenom en riktigt bra uppvärmning och var riktigt taggad på match. Jag mötte en tjej från Bulgarien som vi misstänkte var boxare men hon han inte boxas något då jag han ta ner henne och sedan avsluta henne ner på marken efter ca 1,5 min i första rond.

Riktigt rolig match och så skönt att få ett tidigt avslut.

Nöjd efter TKO vinsten i första rond.

Dagen efter var det dag för final och även där blev det vinst men på enat domslut. Inte helt nöjd då jag tappade det lite i början av matchen haha sen lugnade jag ner mig och tog det lugnt de sista två ronderna och vann matchen säkert men lite tråkigt. Ville få till mina raka slag som jag har slitit med under våren men de ville inte riktigt infinna sig.

Nu längtar jag bara hem till min säng och vanliga rutiner igen haha jag har även blivit rå förkyld nu under kvällen så hem och vila samt kurera!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!