Protein müsli/granola!

muslimuslimusliMixade kvarg yoghurt med bär och toppade med denna smaskiga Granola eller müsli!

Müsli med mycket innehåll haha den blev i vilket fall sjukt god! Jag höftade allt så jag har inga exakta mått. Jag lägger ut allt på en plåt och blandar runt allt, sedan på med lite honung och kokosolja. In i ugnen på 200grader håll koll och blanda runt allt lite då och då i ca 20 min.

Perfekt till mellanmål eller frukost! 😛

Recept:

Hampa frön

Chia-frön

Cashewnötter

Völnötter

Pumpafrön

Solroskärnor

Havregryn

Kokosflingor

Dadlar

Hounung

Kokosolja

Macapulver

Nypompulver

Kanel

Ugn: 200grader

Tid: ca 20 min

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hur ofta äter du detta till frukost/mellis? 🙂

  Maria 2017-02-05 10:09:27
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria! Jag brukar äta egengjord musli med kvar/yoghurt rätt så ofta hehe det är enkelt och kräver inte så mycket förberedelse så passar bra de dagar jag börjar tidigt (2-3 dagar i veckan?). Annars äter jag även ägg i olika former och havregrynsgröt! 🙂

   fannieredman 2017-02-05 19:39:46
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!