Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Onsdag 11/9

wesc

Så mycket kaos på en och samma dag…

När jag steg upp imorse 05.15 så vräkte snön ner, samtidigt kom de första rapporterna om att Trump hade segrat i presidentvalet. Jag kan ju säga att det var ett sammanbitet bootcamp gäng som tränade med mig imorse trots detta kaos…

Dock har ändå dagen fortsatte mer eller mindre som vanligt, lite avbok pga snöovädret, deppiga klienter pga. valet och själv fick jag även hoppa över dagens Tyngdlyftningen då bilen var helt insnöad. Men som tur är har jag ju mitt egna gym så jag fick sms-order av Linda att ändå bränna av lite Ryck och Marklyft.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Fannie Redmans webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind