Så typiskt Appel…

appel

Jag har precis bytt mobil och beställde i samma veva även ett par nya fina hörlurar från Sudio inför vår Thailands resa i december. Bra hörlurar är ju ett måste när man reser och ny mobil behövde jag verkligen då min gamla har börjat strula ordentligt.

MEN helt ärligt Appel vad är det med denna lilla sladd som jag nu måste ha med sig överallt om jag ska använda ett par andra hörlurar än Appels… Sjukt drygt! Jag är ju expert på att tappa bort denna typ av saker. Bra Appel bra… haha ni kommer tjäna pengar på mig iaf…

Eller borde jag välja en annan mobil? Jag är ju inte så intresserad av tekniska saker så har faktist dålig koll på mobiler generellt. Nu är det lite sent eftersom jag redan fått min nya mobil men till nästa gång, vilka andra mobilmärken är bra? Jag använder min mobil sjukt mycket i allt jag gör så den behöver klara av det mesta… 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!