Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Så typiskt Appel…

appel

Jag har precis bytt mobil och beställde i samma veva även ett par nya fina hörlurar från Sudio inför vår Thailands resa i december. Bra hörlurar är ju ett måste när man reser och ny mobil behövde jag verkligen då min gamla har börjat strula ordentligt.

MEN helt ärligt Appel vad är det med denna lilla sladd som jag nu måste ha med sig överallt om jag ska använda ett par andra hörlurar än Appels… Sjukt drygt! Jag är ju expert på att tappa bort denna typ av saker. Bra Appel bra… haha ni kommer tjäna pengar på mig iaf…

Eller borde jag välja en annan mobil? Jag är ju inte så intresserad av tekniska saker så har faktist dålig koll på mobiler generellt. Nu är det lite sent eftersom jag redan fått min nya mobil men till nästa gång, vilka andra mobilmärken är bra? Jag använder min mobil sjukt mycket i allt jag gör så den behöver klara av det mesta… 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Fannie Redmans webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind