Sista Bjj-passet

Phuket top team

Sista passet idag och det var riktigt bra roliga tekniker och sedan sparring. Imorgon åker vi hem igen och är hemma ca 24 timmar innan det bär av igen men mot Palma!

Jag har googlat järnet för att försöka hitta en bra kampsportsklubb på Mallis men är lite osäker, finns det någon bloggläsare som kanske har bra koll, kommentera gärna? Jag har försökt maila Ground Fight Family (som verkar bra) men jag har inte fått något svar ännu, i annat fall så får man helt enkelt åka förbi när man är där och kolla läget, brukar nästan alltid fungera hehe älskar kampsport och att man nästan alltid blir inbjuden till vilken klubb som helst vart du än är i världen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!