Låg-säsong, Brända axlar och Kata Noi!

Kata noi Phuket

Vi har ju haft sjukt bra väder de senaste dagarna så vi hängde några timmar på underbara stranden Kata Noi (inte en käft där – Älskar lågsäsong) och jag har fasiken bränt mig ordentligt, tror inte jag har gjort det såhär tidigare!? Är alltid så duktig på att smörja in mig plus att jag lätt blir brun framför bränd hehe men men nu får det bli en Aloevera massage och så får vi hålla tummarna att det blir bättre tills imorgon, för det är inte roligt att brottas med dräkt och brända axlar…

Nu ska ni få

Topp tre till varför man ska besöka Thailand i Juni:

1. Lite turister – Kata noi som annars brukar vara överfull i december ser precis ut som på bilden… Nästintill tom!

2.Billigare – Allt är ännu billigare än vid högsäsong, håller du koll på flygbolagen så kan du garanterat hitta en flygbiljett mellan 4-7.000kr tur och retur. Hotellen är också billiga, vi betalar just nu 200kr/natt inklusive frukost och JA hotellet är bra.

3. Vädret – Min egna erfarenhet är att det är mycket sol även i Juni, det kan självklart komma in ett oväder men håller man sig till  små öar eller som vi Phuket så är vädret väldigt svårt att förutse, det kan regna på förmiddagen och vara klarblå himmel på eftermiddagen. Jag skulle nog säga att vädret iaf är bättre än hemma i Sverige, mer solsäkert och garanterat alltid över 25 grader. Är man här i mer än två veckor så får man garanterat soltimmar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!