Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Grekisk Yoghurt!

Pre_workout_3pre_workout_2pre_workout

Jag brukar alltid ha denna grekiska yoghurt hemma perfekt storlek till både frukost och mellanmål. Den är också lätt att ta med överallt och antingen äta som den är eller addera frukter eller bär i, nötter funkar ju också!

Nu ska jag iväg till Pancrase för veckans första pass!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hur många gram brukar du tänka, mellanmål, lunch, middag? Har så svårt att veta hur mycket man ska äta, många säger att man inte behöver väga om man äter rätt men känns som att jag lätt äter för mycket då?

  sandra 2016-05-02 16:56:51
  Svara
  • Svar på sandras kommentar.

   Hej Sandra! Bra fråga 🙂

   När jag hjälper mina kunder med kosten så får de i första hand skriva kostdagbok, sedan får de skicka bilder på alla olika målen som de äter. På så vis kan jag föra en dialog med mina kunder om mängden mat!

   Jag använder mig inte av att väga maten och det är inget som jag tror på i längden, det skapar lätt ångest och är inget hållbart i längden (precis som en diet).

   Om jag var du så skulle jag försöka hitta en bra PT/Kostrådgivare som kan hjälpa dig på vägen, tyvärr så använder sig många av just räkna kalorier metoden (vilket kan fungera för vissa) men som jag skrev tidigare så tror jag inte att det är något som håller i längden!

   fannieredman 2016-05-02 23:01:13
   Svara

senaste från Hälsa

Fannie Redmans webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind