Bootcamps på Kampsportslabbet

ThaiboxningAbbe Joof, min kollega och träningskamrat, även meriterad thaiboxaren och nu mma proffs. Han hjälper mig massor med den stående biten (thaiboxning) både på labbet och på Pancrase, så inspirerande att få jobba och träna med duktiga atleter! 

Nu är vi inne på sista veckan av årets första Bootcamp grupp på Kampsportslabbet. Att träna dessa tjejer tre gånger i veckan i åtta veckor gör att man lär känna dem rätt bra måste jag säga och roligt är det, jag får så mycket energi av alla underbara tjejer.

När vi har avslutat dessa åtta veckor så kommer vi har en paus över påsken innan vi drar igång nästa gäng.

Vi kommer även att starta ett CAMP för killar den 8 April i ledning av min kollega Abbe Joof, har du en kollega, sambo eller kompis som behöver komma i form? Maila [email protected] för mer information och anmälan, KOM IHÅG ENDAST FÖR KILLAR, tjejgruppen är redan full!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!