Pannkakor och Proteinglass

Protein pankaka

Pannkakor, som jag älskar pannkakor och nu har jag även hittat en proteinglass som man kan äta tillsamman med pannkakorna. Träffade gänget bakom glassen för snart ett år sedan och fick redan då provsmaka denna grymma glass och här om dagen när jag var inne på Ica Esplanad så fanns den där och jag var såklart tvungen att köpa med dem hem på direkten. Jag är verkligen inget proffs på proteinglassar, har smakat några olika märken men de har verkligen inte varit goda och jag föredrar att äta riktigt glass framför dem, men nu finns det alltså en glass som jag tycker står sig mot den vanliga glassen!

Recept på mina Pannkakor:

2 msk Keso

2 ägg

2 msk yoghurtkvarg

1 skopa Better You proteinpulver (utan smak)

1 msk rismjöl

2 msk Havregryn

1 tsk fiberhusk

1 tsk bakpulver

Vaniljpulver och Kanel (efter smak)

Till det serverade jag Proteinglassen med äpple och kanel (as god)…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Ser gott ut! Måste testas! Var glassen god? Prövat andra protein glassar, men dom har smakat kofta :/

  Alexander Axelsson 2016-03-05 07:01:18
  Svara
  • Svar på Alexander Axelssons kommentar.

   Håller med men denna var faktist väldigt bra, inget sötningsmedel eller liknande i utan bara naturlig sötma så som vanilj samt att den är väldigt krämig. Rekommenderar vanilj smaken och äpple/kanel!

   fannieredman 2016-03-05 13:10:58
   Svara
   • Svar på fannieredmans kommentar.

    Vad roligt ! Tack för tipset ! Satt och kollade på min dotter igår när hon åt glass … själv blev det pumpakärnor iallafall haha. Nästa gång blir det att testa båda !

    Alexander Axelsson 2016-03-06 11:38:49
    Svara
 • Gud så gott alltså! Kolla in mina veganska pannkakor på min blogg, tror de är minst lika goda som dina!;) Vilken inspiration du är! /Sandra

  Sandra 2016-03-03 17:45:28 http://nouw.com/energik%C3%B6ket
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!