Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Äntligen!

Linda_Tham

Grymma Linda, älskar tjejer som gillar att lyfta tunga saker och slåss hehe! Foto lånat av: Linda 

Nu äntligen är jag igång igen med min programerade träning från Linda!

Jag kör tyngdlyftning en gång i veckan ute på Bosön och däremellan får jag program att följa, allt från styrketräning till intervaller. Jag fick hjälp i höstas av Linda och det kändes verkligen super bra och så skönt att få lägga ens egen träning i någon annans händer. Även om jag själv skulle kunna lägga upp passen så är det både skönare och faktist bättre att låta någon annan göra det åt en.

Om ni vill läsa mer om Linda och vad hon gör så har hon precis börjat Blogga! In och läs HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Fannie Redmans webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!