Söndag, Tacos och matlådor!

Taco_söndagTaco_söndag_5Taco_söndag_2AvocadoTaco_söndag_4

Som alla söndagar lagar jag matlådor inför veckan men även middag för kvällen.

Vi käkade Tacos och jag lyckades lura Kevin som trodde att vi åt nötkött när jag istället hade stekt Quornfärs med hemmagjord tacokrydda. Mycket gott och helt klart över förväntan!

Det har ju blivit lite av en trend nu att äta vegoitarisk-kost, om du mår bra av det och verkligen känner att det är något för dig så är det bara och köra, däremot så tycker jag att du måste se till att lära dig mycket kring kosten och näringinehåll så att du vet att du verkligen får I dig allt som din kropp behöver. Speciellt om du tycker om att träna mycket!

Jag har ju turen att Kampsportslabbet ligger granne med Restaurangen VOLT. De är nämligen Sveriges första certifierade KRAV-stjärnkrog, de ni! Så varje gång jag har funderingar kring allt från att välja bra kött, ägg till grönsaker så kan jag alltid fråga dem. De har vekligen super bra koll när det kommer till miljötänk kring djur och natur och även ekologiska viner. Så vill ni äta riktigt bra mat som även är bra för djuren och naturen så kan jag verkligen rekommendera dem!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Har tittat på gr1ps men den enda dam gin dom har justnu kostar över tusenlappen, vill helst hitta något under… Jag får helt enkelt vänta på att rebelz får ny leverans om två veckor… Känns som en evighet när man vill träna i en ordentlig gi som sitter bra och inte släpar i golvet och slutar över mina händer hahaha!
  Men tack så mycket för alla tips fina du! Du är en stor inspiration för mig 🙂 Önskar dig också all lycka! Kram!

  Jessica 2016-02-02 01:20:28
  Svara
 • Hej Fannie!
  Vänder mig till dig igen för du hade så bra tips sist jag frågade om rashgards hehe 😉
  Har verkligen tokletat efter en fin gi sen jag började med bjj och de enda svenska sidorna som hade helt ok gis var rebelz.
  Beställde 3st från tatami och den enda jag tyckte var snygg var för stor och helt slut i min storlek , snyyyft… (F1 ska jag ha)
  Har du tips på andra sidor, som du själv kanske har beställt ifrån? Och då syftar jag på utlänska sidor eftersom att jag redan kollat igenom ”alla” svenska shopar 🙂
  KRAM! Jessica

  Jessica 2016-01-31 23:11:13
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Heej! 🙂

   Jag är tyvärr inte så bra på just BJJ dräkter då jag endast ägt ca 2 st, jag kommer ju från Judon och har kört mestadels i Judodräkter. Men jag älskar min Grips dräkt och dem kan du köpa från grips.com eller budo och fitness butikerna.

   Lycka till! Kram!

   fannieredman 2016-02-01 22:41:39
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!