Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Choklad Chiapudding

IMG_0034

Gjorde denna smarriga pudding här om dagen:

2 msk Chiafrön

1 skopa Budo och Fitness Raw chokladprotein

1 msk Kakao

2-3dl kokos mjölk

Hallon

Blanda ihop alla ingredienser, inklusive hallonen och sedan in i kylen en sväng.

Smakar typ som chokladpudding! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hahaha, ser att mina inlägg har kommit med dubbelt. Trodde inte att det första fungerade. Sorry för det!

  Sanna 2016-01-24 20:13:40
  Svara
 • Hej!
  Jag vill börja med att säga att jag tycker att du har en fantastisk sund inställning till träning och kost. Jag har följt din blogg sedan du kom över till Metro och dina inlägg är alltid lika inspirerande och jag vill prova både recept och träningsövningar. Jag uppskattar också att du skippar bilder på putande rumpor som är mer regel än undantag på andra träningsbloggar. Nu till min fråga: Jag har tidigare fokuserat mycket på tung styrketräning men nu är mitt mål att komma igång och springa till våren. Jag kör därför mer kondition, smidighet och balans. Dock vill jag inte tappa styrketräningen helt. Vilka övningar skulle du rekommendera att köra upptill min andra träning? Det vore toppen om du kan hjälpa mig med det här!
  Kram

  Sanna 2016-01-24 17:25:20
  Svara
 • Hej 🙂
  Jag ser att det inte är så många som kommenterat dina inlägg. Men jag vill bara säga att jag började läsa din blogg när du kom över till Metro och jag tycker att du är en jättebra inspiration och förebild för hälsosam träning och mathållning! Jag är 30+ och börjar tröttna på att mötas av putande rumpor på alla träningsbloggar. Inte så intressant liksom…. Så fortsätt som du gör. Jag blir alltid peppad av dina inlägg! Kram

  Susanna 2016-01-23 17:59:51
  Svara

senaste från Hälsa

Fannie Redmans webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind