Choklad Chiapudding

IMG_0034

Gjorde denna smarriga pudding här om dagen:

2 msk Chiafrön

1 skopa Budo och Fitness Raw chokladprotein

1 msk Kakao

2-3dl kokos mjölk

Hallon

Blanda ihop alla ingredienser, inklusive hallonen och sedan in i kylen en sväng.

Smakar typ som chokladpudding! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hahaha, ser att mina inlägg har kommit med dubbelt. Trodde inte att det första fungerade. Sorry för det!

  Sanna 2016-01-24 20:13:40
  Svara
 • Hej!
  Jag vill börja med att säga att jag tycker att du har en fantastisk sund inställning till träning och kost. Jag har följt din blogg sedan du kom över till Metro och dina inlägg är alltid lika inspirerande och jag vill prova både recept och träningsövningar. Jag uppskattar också att du skippar bilder på putande rumpor som är mer regel än undantag på andra träningsbloggar. Nu till min fråga: Jag har tidigare fokuserat mycket på tung styrketräning men nu är mitt mål att komma igång och springa till våren. Jag kör därför mer kondition, smidighet och balans. Dock vill jag inte tappa styrketräningen helt. Vilka övningar skulle du rekommendera att köra upptill min andra träning? Det vore toppen om du kan hjälpa mig med det här!
  Kram

  Sanna 2016-01-24 17:25:20
  Svara
 • Hej 🙂
  Jag ser att det inte är så många som kommenterat dina inlägg. Men jag vill bara säga att jag började läsa din blogg när du kom över till Metro och jag tycker att du är en jättebra inspiration och förebild för hälsosam träning och mathållning! Jag är 30+ och börjar tröttna på att mötas av putande rumpor på alla träningsbloggar. Inte så intressant liksom…. Så fortsätt som du gör. Jag blir alltid peppad av dina inlägg! Kram

  Susanna 2016-01-23 17:59:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!