Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

L-handstand i hallen på hotellet!

L_StandL_stand_2L_stand_4

L-stand i hallen på hotellet!

Då jag inte har kunnat köra varken MMA eller Brasiliansk jiu jiujitsu den senaste 1,5 veckan, som jag är här i Thailand för att göra pga av infektionsrisk i mina sår så har vi fått vara lite påhittiga med träningen!

På instagram följer jag ett konto som heter Gymnastic Bodies (som jag kan rekommendera) och de har haft dagliga utmaningar med olika sorters handstående positioner för att förbättra ens handstående, vilket jag har hakat på. Sjukt kul och så får du även lite annan träning på köpet!

Det är så himla lätt att tappa motivationen och inte träna alls när det kommer små motgångar i ens träning allt från skador, förkylning till att man måste jobba över eller hämta sjuka barn. Då är det väldigt viktigt att kunna vara optimistisk och försöka hitta en annan lösning. Det viktiga är att inte ge upp utan att försöka lära sig av motgångarna så du vet hur du ska hantera dem när det kommer. 

Jag får inte brottas då såren kan gå upp och bli infekterade, nu har det blivit mycket bättre och jag ska försöka träna igen på måndag. Men jag har nu fått hålla till i gymmet och kört knäböj, pressar och en massa annat. Idag kunde jag även springa då jag tagit bort bandage och plåster, så träna har jag kunnat göra men jag har fått tänka om och gjort om min plan.

Ibland får man göra det lilla man kan, om det så är att stå på händer i hallen på hotellrummet eller rörlighets träning på vardagsrumsmattan så är det bättre än inget alls!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Fannie Redmans webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind