Om Kampsportslabbet

Kampsportslabbet

Kampsportslabbet startades för 4 år sedan av Kevin Arroyo som tidigare jobbat på bland annat Balance och Master Training som PT och Kampsports-instruktör. Man kan säga att det var tack vare Kevin som kampsporten kom in i ”fin rummet” på gymmet. 😛

Kampsportslabbet är ett PT gym i första hand och alla som jobbar hos oss har en lång kampsportsbakgrund och minst ett SM-guld i sin sport. Nu finns det faktist ett flertal kampsportsgym runt omkring i stan vilket är väldigt roligt, kampsporten har verkligen vuxit och den ”vanliga” människan vill också träna kampsport, då passar dessa kampsportsgym väldigt bra om man inte vågar ta sig ner till någon klubb.

grupptraning

Förutom PT så har vi följande träningsformer hos oss:

Fysklass:

Cirkelträning a la kampsport stil, vi använder oss väldigt mycket av gummibanden Stropps i våra klasser samt en massa andra intressanta redskap.

Kampsport:

En blandning av Thaiboxning, Kickboxning och Sanda. Beroende på instruktören så blir klassen därefter, vi har som sagt väldigt hög nivå på våra instruktörer där alla minst är Svensk Mästare i sin Kampsportstil.

Företagsklass:

Vi har företag som tränar hos oss och de får själva välja om de vill köra Kampsport eller fys.

Bootcamp:

Vi har ca 4st Bootcamps per år, gruppen är på max 12 personer och varje camp är 8 veckor långt med fyra pass i veckan. Tanken är att det blir som ett PT upplägg men i grupp och att alla ska få med sig mer kunskap kring träning, kost och återhämtning.

Barn Judo:

Barnklasser i kampsporten Judo, ålder 4-12år uppdelat på olika grupper. Instruktörer är förutom jag, Sandra Marffy, Alex Karolak och Emma Andersson. Vi har även barnklasser ute på Campus Manilla på Djurgården.

barngrupp

 

För anmälan, info och schema se www.kampsportlabbet.se

Läs även:

http://fannieredman.metromode.se/2015/11/03/om-kampsportslabbet/

http://fannieredman.metromode.se/2015/11/13/sadibou-sy/

http://fannieredman.metromode.se/2015/11/17/thaiboxning/

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!