Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sadibou Sy

 IMG_1348

Det här är Sadibou Sy, han ska coacha mig imorgon på min match. Sadibou är MMA proffs och även min kollega på Kampsportslabbet. Förutom PT så håller han även i Kampsportsklasser hos oss och det har han nog gjort i snart 3,5 år. Sadibou är bland annat Världsmästare i Thaiboxning och Kickboxning så en mer kompetent kampsports tränare får man minsann leta efter. Jag är väldigt stolt och glad att få ha honom i min ringhörna imorgon!

IMG_1299

Vill du anlita honom som PT så är det bara att maila [email protected] eller läs mer om honom på http://sadibousy.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Fannie Redmans webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!