Min relation till mat del 1

Thaimat

Förs och främst vill jag göra klart för er att jag verkligen inte har några förbud när det kommer till min kost, det är inte heller något jag tror på då det lätt kan bli ångestladdat. Ångest och att äta får inte sitta ihop då har din relation till mat blivit osund.

Jag skulle nog säga att jag har en god relation med mat och att jag nog alltid har haft det hela mitt liv, trots att jag tävlar i en idrott som faktist kräver att jag har koll på min vikt då vi har en viktklass att hålla oss till. Så med det sagt tänkte jag nu gå igenom ungefär hur jag gör och tänker kring min kosthållning.

Ceviche

Min sunda relation till mat får jag nog tacka mina familj för då de givit mig en så bra grund att stå på när det kommer till min syn på kost. Jag har alltid fått bra mat hemma, godis på lördagar och läsk drack jag väldigt sällan. De tänket har liksom följt med mig upp i vuxen ålder. Så JA sunda mat vanor bör man nog få in tidigt i livet för att det ska bli hållbart!

IMG_4863

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så planerar jag mitt matintag inför veckan jag har nämligen inte tid att stå och laga middag hemma på kvällarna då jag antingen jobbar eller tränar. Så planeringen blir väldigt viktig. Matlådor med hemlagad mat för hela veckan har helt enkelt blivit ett vinnande koncept för mig.

Så här kan en dag se ut:

05.30 Frukost

PT – Kunder / Klasser

09.30 Mellanmål

10.00 Egen träning – MMA 

12.30 Lunch: Matlåda

Hemma och vilar.

15.00 Mellanmål

16.00 Pt kund och sedan barnklass i Judo

17.30 Mellanmål

Träningspass nr 2

20.30 Middag

Jag försöker alltid att äta regelbundet under dagen med ca 5-6 mål mat där Frukost, Lunch och Middag är mina större måltider.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!