Frågor och Svar

 

Matlådor

 

 

 

Hur gör du för att äta bra saker under dagen?

En vanlig fråga som jag väldigt ofta får av både klienter samt nära och kära. Jag tänkte börja med att visa er min kyl, den ser kanske inte så rolig ut men så här ser den faktist ut varje söndag – fylld av mat inför hela veckan.

Det ni ser är runt 15 matlådor ca 10 mellanmåls alternativ samt massa ekologiska ägg. Det underlättar något enormt i min vardag!

Så mitt bästa tips är alltså att planera och förbereda sin mat inför veckan. Fyll din kyl med bra saker och som kommer göra din kropp gott under din arbetsdag samt din träning. Då är chansen att du gör sämre val under dagen mindre!

Vad är då bra saker att ha i sin kyl och vad äter jag under en dag? Det kommer ni snart få veta… Så stay tuned! 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!