Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ubud

Lördag, vilodag och utflykt till Ubud. Apor, risfält och vattenfall samt ont i rumpan efter allt körande på moppen. Jag ha räven fått en förkylning, misstänker ACn… för mycket varmt kallt. Så sjukt segt…

Fick lite roliga naturliga läkemedel för min hosta och förkylning, oklart vad det innehåller men jag hoppas det funkar för jag orkar inte vara förkyld. Foten är helt bra nu om någon undrade men jädrar va ont jag hade.

Maten här är förövrigt helt magisk och är man vegetarian/vegan så kommer man ju älska det.

Kom ihåg att följa mig på instagram: fannieredman – uppdaterar lite bättre där och på instastory!

<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Fannie Redmans webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!