Silver i Bocuse d’Or – Europe 2018

Bocuse d’Or – Svenska köket!

Vi åt på en super grym restaurang som precis öppnat i Turin – Condividere. Typ 22 maträtter :S rullade ut därifrån… och ja restauranger låg verkligen gömd, vi fick ringa på en knapp så öppnade dem.

Vilken helg och vecka, känns som det var söndag när jag och Kevin landade i onsdags.

Vi började helgen med att åkte till Göterborg för att kolla Sverige-Peru matchen (som förövrigt var riktigt tråkig) På söndag morgon flög vi från Göteborg till Stockholm för att sedan byta flyg till Milano och sedan hyrde vi bil och körde till Turin.

Söndagen bestod alltså av massa resande haha så när vi väl var framme var vi helt färdiga men vi tog oss ändå ut, lyckades hyra cyklar via en app tog oss till Eataly och fick i oss massa god mat, så värt!

Men nu till det viktigaste av allt, vår kille Sebastian Gibrant tog hem SILVRET I Bocuse d’Or Europe! SÅ JÄVLA FETT! Jag och Kevin har haft hand om Sebastians hälsa alltså träning, återhämtning och kost. Allt för att Sebastian ska kännas sig stark och uthållig i köket. Asså de tempo som Sebastians team hade i köket var helt galet och i 6,5 timme jobbade de utan ens en toalett paus knappt att de han ta en klunk vatten.

Så imponerad och så coolt att få se och uppleva Bocuse d’Or, det hade jag nog aldrig gjort annars.

MEN en sjuk sak! Inte en ända kvinnlig deltagare??? WTF inte ens i juryn på typ 30 pers… Så tråkigt att se. Restaurang branschen ligger fasiken efter, någon som vet om det var någon kvinnlig deltagare på Bocuse d’or Sverige? Alltså Svenska mästerskapen…

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!