Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Nu är filmen äntligen ute!

För några veckor sedan filmade jag tillsammans med tre super starka atleter Jenny, Mikaela och Ako in en film tillsammans med Celsius och deras nya BCAA dryck som kom ut nu under våren, visst blev filmen bra??

Celsius BCAA dryck innehåller mer BCAA än många andra drycker på marknaden och den är även vegansk. Ja alltså ett tips är faktist att kolla upp var ifrån olika drycker får sina vitaminer, mineraler, proteiner ifrån… Det kan absolut komma från animalier.

Min favorit är deras fläder (utan koffein) eftersom jag ofta har mitt andra tränings pass på kvällen så försöker jag undvika just koffeinet då, så jag kan sova bra under natten. Sen tycker jag fläder är såå gott!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Fannie Redmans webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson