Nu är filmen äntligen ute!

För några veckor sedan filmade jag tillsammans med tre super starka atleter Jenny, Mikaela och Ako in en film tillsammans med Celsius och deras nya BCAA dryck som kom ut nu under våren, visst blev filmen bra??

Celsius BCAA dryck innehåller mer BCAA än många andra drycker på marknaden och den är även vegansk. Ja alltså ett tips är faktist att kolla upp var ifrån olika drycker får sina vitaminer, mineraler, proteiner ifrån… Det kan absolut komma från animalier.

Min favorit är deras fläder (utan koffein) eftersom jag ofta har mitt andra tränings pass på kvällen så försöker jag undvika just koffeinet då, så jag kan sova bra under natten. Sen tycker jag fläder är såå gott!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!