Adidas boost 5 år!

Dessa krispigt vita Adidas UltraBoost får vänta till varmare samt torrare dagar!

Adidas-Boost firar 5 år! Jag har faktist kvar ett par av de första Adidas Boost skorna som kom för 5 år sedan hehe sneakers nörd som en är, skorna är neonrosa och svarta, ska fasiken ta en bild så ni får se dem sen…

Tycker alla Boost skorna är så jädrans sköna och snygga men tyvärr är de inte helt optimala för mina över rörliga fötter. Men jag struntar lite i det hela haha med hjälp av inlägg i skorna samt att inte gå för mycket i dem hela tiden så känns det lugnt. Jag körde körde även Peru resan i ett par boost och det gick ju super när vi vandrade i byarna samt besökte Machu Picchu.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Fina, men jag gillar inte att de går upp så mycket i tårna!

    Pia Widlund 2018-02-22 11:07:13 http://www.piaw.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!