God fortsättning!

Machu picchu… sjukaste jag sett haha, så mäktigt, alla borde gör den här resan…

Jag lever och Äntligen lite wi-fi…

Jag har det verkligen det galet bra här i Peru, men wi-fi har varit en bristvara haha. Har haft halvbra internet på vissa restauranger/caféer. Men nu kommer vi bo på ett bra hotell vid havet de sista dagarna i Peru så vi får lite sol och även träning på en kampsportklubb, så nu kommer jag förhoppningsvis kunna uppdatera med massa härliga bilder från vad vi har pysslat med de sista tio dagarna.

Träningen har varit pausad (precis som wi-fin haha), vilket jag har planerat in (minus några bjj pass i början av peru resan) en vecka om året är alltid bra att lägga träningsfri eftersom jag tränar så mycket annars så det har varit skönt att få bra med återhämtnings tid, även om jag har gått massor i Cusco, bestigit berg och suttit på häst.

Jag har även haft höjdsjuka, magsjuka, förkylning på det så träningen hade inte bivit av.

Vandrat i Amazonas, sett utrotningshotade djur, klappat en vild kajman (liten krokodil) och gått på tarantula safari :S haha fullt upp ett enkelt.

Men ni ska få se allt i bilder from nu, en rolig start på det nya året helt enkelt och året sak fortsätta precis så. GOD fortsättning!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!