3 dagar i Lima!

Jiu-jitsuu döden. Känner mig inte helt hundra från mag-sjuke-vändan. Så var helt död efter första passet…

Vi åkte igenom Callao (där min sambo bodde som barn) som är ett farligt område att befinna sig i, så det var låsta dörrar och undanlagda mobiler/kameror. Men längst ut vid havet finns alltså ett lugnt lite finare område som heter La Punta där vi åt lunch och denna pepino som är en melon variant? väldigt god. 

I Miraflores nedanför vårt hotell finns super fina promenadstråk och parker som man kan hänga i.

Snart har första veckan gått här i Peru, tiden går lite för fort. Men jag har i alla fall kommit igång med träningen igen vilket känns skönt även om jag inte känner mig helt hundra ännu. Och på fredag ska jag testa att surfa för första gången, äntligen haha ska bli riktigt kul. Det har även blivit varmare i Lima än när vi kom och solen har äntligen börjat titta fram, viktigt!

På måndag åker vi till Cusco och Machu Picchu för att sedan åka ner till Amazonas, allt som allt är vi borta en vecka från Lima. Men vi funderar nu på att hyra bil och åka norrut mot mer badvänligt stränder och mer sol efter vår vända till bergen och skogen.

Hoppas allt är fint hemma i Sverige!

 

<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!