Magsjuk och missad träning :(

Bilderna är från i lördags när vi gick runt i Miraflores samt kollade in lite olika gym som de har här, rätt många ändå och stora.

Vi käkade Pollo a la Brasa till lunch som är sjukt god. Det är väldigt enkel mat, grillad kyckling, sallad och pommes. Jag tror inte att jag blev magsjuk av detta iaf, varm mat brukar oftast gå bra. Men igår (söndag) åt jag allt från frukt, churros till ceviche på gatan så jag misstänker att det är något av de som fick mig att må dåligt hela natten.

Jag har insett att jag har lite känslig mage och kan inte äta vad som helst utomlands… I Thailand blir jag också alltid magsjuk någon dag. Men jag kunde inte låta bli all god mat som finns här. Så idag missar jag tyvärr träningen pga det… :/

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!