En ny god vana

Då var det dags att köra igång sista Bootcamp gruppen för i år tiden går verkligen fort när man jobbar med det man älskar. Det bästa med att jobba med träning och framförallt med mina Bootcamps är att jag får träffa så många olika typer av kvinnor i alla åldrar samt att jag får hjälpa dem att skapa nya goda vanor kring sin egna hälsa.

Därför tycker jag det är så kul att få göra detta samarbeta med Rynkeby och deras nya Shot Ingefära och Gurkmeja. Ingefära sägs ju ha en hel del hälsofördelar, bra för matsmältningen och förebygger förkylning. Lika så med gurkmeja som även sägs vara antiinflammatoriskt.

Så att börja dagen med en brännande ingefära/gurkmejshot är verkligen en god vana att få in i sitt nya hälsosamma liv och hur grymt är det inte att kunna förvara sin egna flaska i kylen så du enkelt kan kicka igång dagen redan på morgonen. Att göra saker enkelt för sig är nämligen ett väldigt bra sätt att få in just nya vanor och du slipper stå och pressa egen juice eller köpa dyra shots på någon fin juicebar.

Jag har nu fått möjligheten att bjuda 10 av mina läsare på Rynkeby Shots (de håller två veckor i kylskåp efter man öppnat annars kan flaskorna stå i skafferiet länge) Vill du ha lite shots hemskickat till dig? Det enda du behöver göra är att i kommentarsfältet nedan i en kort mening berätta – Vad skulle du vilja skaffa för ny god vana i höst?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
34kommentarer
 • Hej.. jag är en tant på 85 år som varje morgon till frukosten tar en slurk av shoten ingefära och gurkmeja. Har bara varit förkyld en gång i vinter, tror faktiskt att det har inverkat med denna dryck.
  Hälsningar från Vera i Halmstad.

  Vera Larsson 2018-02-05 16:15:07
  Svara
 • Jag är en person som träna 4-5 gånger i veckan och lever ett aktivt liv. Så min nya vana handlar inte om träning utan snarare om att andas och våga vara här och nu. Att stänga av mobilen och och ta en en promenad utan hörlurar. Dricka en kopp te och bara vara. Kan låta som världens enklaste grej kanske, men för en aktiv person som mig så är det så viktigt att jag får in den här biten i min vardag också. Det är mitt höstmål!

  Cecilia 2017-10-16 14:44:23
  Svara
 • Jag skulle vilja ta mig upp tidigare på morgonen och bli mindre zombie. Har ibland lyckats ta mig ut på en 2 km löptur för att väcka kroppen, och det funkar. Måste bara få in vanan och göra det oftare!

  Josefin 2017-10-15 16:56:32
  Svara
 • Att varje morgon ta det lugnt, sätta mig ner och lyssna på någon skön musik, tända ett ljus och få inre harmoni inför dagen!

  Annika Nilsson 2017-10-15 16:46:19
  Svara
 • Att jag kan skippa träningen en kväll om jag känner mig stressad och hellre vill sova. Det är okej att ta det lugnt ibland!

  Amanda 2017-10-15 16:16:42
  Svara
 • Jag skulle vilja ta mig tiden att gå upp 30 minuter tidigare än vanligt och sätta mig på yogamattan för att andas några minuter, och kanske köra ett mjukgörande yogapass. <3

  alice 2017-10-15 15:39:51
  Svara
 • Jag har två höstmål: att ha en liten lugn stund för mig själv varje dag och att hålla mig frisk så att jag kan fortsätta min löpträning som jag ÄNTLIGEN kommit igång med! Då skulle en ingefära/gurkmeja-shot passa perfekt att starta dagen med 🙂

  Sanna 2017-10-15 13:01:14
  Svara
 • Jag vill röra på mig mer för att få mer energi. Långa höstpromenader! Känner mig otroligt låg och tömd på energi efter många veckor på sjukhuset med sonen. Tackar gärna ja till vitaminer =)

  Magdalena 2017-10-14 23:44:35
  Svara
 • En vana som är bra att ha är att lägga mig i tid, för det påverkar i princip hela min kropp, intellekt och humör.

  Maria 2017-10-14 20:43:58
  Svara
 • Jag skulle vilja fokusera på mer kvalité i livet, både i träning och i vardagen! Investera i saker som känns något mer värt! Hänga med kompisar man får energi från (som inte tar energi), träna ordentligt när man väl är där och ha härlig egentid! Vända höst-rusket till toppen!

  Helena 2017-10-14 20:31:05
  Svara
 • Jag vill se till att laga mer GOD och näringsrik mat i höst (och självklart fortsätta även när hösten är slut 🙂 )

  Hanna 2017-10-14 16:34:50
  Svara
 • Hej Hopp
  Jag skulle vilja få som vana att morgonträna, antingen en stund i gymmet eller att springa till jobbet.
  Att kickstarta dessa morgnar med en shot vore ju ultimat.

  Ha det fint
  Tommy

  Tommy 2017-10-14 09:30:02
  Svara
 • Jag vill bli bättre på att laga mat och då speciellt vegetariskt. Men jag behöver liksom
  en morot…

  Kristina 2017-10-13 18:26:05
  Svara
 • Min goda vana har redan börjat. Har anmält mig till ett marathon nästa år för att ha ett mål. På så sätt MÅSTE jag hålla igång löpningen och övrig träning. Och då vill jag såklart undvika att bli förkyld under vinterhalvåret och missa viktig grundträning. =)

  Christoffer Gustafsson 2017-10-13 15:22:27
  Svara
 • Min goda vana ska bli att bara träna saker jag tycker är kul, och fokusera på att verkligen njuta av träningen. Att känna att varje pass ger mig något och inte ha ångest om något pass glöms bort eller om livet hamnar emellan!

  ANNA 2017-10-13 13:16:13
  Svara
  • Svar på ANNAs kommentar.

   Hej Anna, va härligt träning ska verkligen vara kul tycker jag med inte ångestladdat, maila mig din adress till [email protected] och märk mailet ingefära/gurkmeja shot. kram!

   fannieredman 2017-10-26 10:30:08
   Svara
 • Min nya goda vana skulle vara att gå upp tidigare för att hitta lite tid för mig själv på morgonen så jag hinner äta en god och nyttig frukost i lugn och ro.

  Anneli P 2017-10-13 08:50:24
  Svara
 • Åh! Min nya vana ska bli att ta tag i min yogapraktik igen och ta klasser oftare än jag idag gör. En annan sak är att jag ska våga testa lite nya träningsformer! Typ som att ha som vana att en gång i månaden boka ett prova-på pass någonstans! Drömmer om att börja med Crossfit vilket jag bara ska göra! Men vill också testa på t.ex. klättring och OCR. Eller ju jutsu centret som precis öppnat 20 meter från min dörr!

  Isabelle 2017-10-12 21:52:15
  Svara
 • Åh vad gott, älskar ingefära!
  Jag skulle vilja prioritera att varva ner mer, och ha som vana att utöva yoga eller mindfulness tre gånger i veckan, lite som en motpol till min övriga, hårda träning.

  Lisa 2017-10-12 20:37:27
  Svara
 • Jag vill börja dricka en gurkmejashot varje dag! Då jag hört att det ska vara antiinflammatoriskt och jag tror att det skulle hjälpa min kropp på traven att läka så att jag kan träna så mycket som jag vill!

  Stina Sjölind 2017-10-12 18:20:37
  Svara
 • LÄTT SOM EN PLÄTT: min nya goda vana i höst skulle vara att krypa ner under en filt med levande ljus och en riktigt bra bok och bara njuuuuuuuta.

  Men det kan jag FETGLÖMMA då jag har två barn och en massa övervikt kvar hehehehehehehe
  Haha puzzzzzzzzz ?

  S 2017-10-12 17:53:43
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Insåg att jag antagligen missförstod frågan #fail
   Så jag lägger till att pressa färsk juice varje morgon!

   S 2017-10-12 17:54:43
   Svara
 • Jag skulle vilja bli bättre på äta mer regelbundna måltider, slarvar idag ofta med mellanmålen 🙂

  Isabelle 2017-10-12 16:56:04
  Svara
 • Jag vill bli lika flitig som Fannie, lägga mig och gå upp tidigare (dock kanske inte sååååå tidigt som dig)! Ps, älskar ingefära #väljmig!!!

  Mia 2017-10-12 16:27:48
  Svara
 • Hej!
  Skulle vilja mysa till det mer om dagarna. Ta vara på myset helt enkelt. Allt från en promenad till att krypa upp i soffan med en bra bok och en kopp te. Tända ljus. För en småsak som att tända ljus gör gott och man behöver det när det blir mörkare och mörkare. Ladda med mys inför mörkret!?

  Sara 2017-10-12 16:15:36
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!