Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lax och potatis!

Lax och potatis! Enkelt, gott och bra för knopp och kropp! 😛

Lax i ugn med massa koriander, lime, salt och peppar. Till det kokt färskpotatis!

Bra till Lunch, middag eller i matlådan. Jag försöker för det mesta alltid äta så enkelt det går, kunna se vad det är jag äter och med hjälp av härliga kryddor få en go smak på allt. Chili, Koriander, Basilika är några kryddor som vi odlare hemma och som används i varje måltid hehe, har jag sagt att min sambo är sydamerikan? Koriander och Chili for the win…

Nu ska jag strax iväg till Pancrase och träna hoppas ni har en fin tisdag!

<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Önskar sååå att jag tyckte om korainder, det både doftar och ser gott ut, men det går bara inte!

    Josefine 2017-08-03 08:37:10 http://drottcompany.se
    Svara
Fannie Redmans webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!