Rengör dina mocka Sneakers! (Tips)

Det här med att hålla rent sina sneakers… Jag har ju dessa fina Adidas Gazelle i mocka, vilket kan vara svårt att hålla rent. Mina vita sneakers i tyg/syntet kan man oftast tvätta i tvättmaskin. 30 grader fin/handtvätt brukar var perfekt. Men dessa i mocka måste en göra rent för hand…

SÅ här kommer ett litet fixa hemma tips: om du har samma problem, nagelborste för att borsta bort de värsta dammet för att sedan toucha upp med suddgummi, jag suddade alltså bort dammet, vilket funkade fint.

Det finns såklart mocka borstar samt mocka-radergummi  som du kan köpa hem och diverse special schampon/tvål om du har riktigt jobbiga fläckar. Man kan öven borsta rent dem ovanför ett tänt ljus/kokande vatten då värmen öppnar upp porerna i materialet och du kan då lättare få rent skorna.

Glöm inte bort att impregnera skorna, redan när de är nya men även efter rengöring så är det lättare att hålla efter dem. Jag har tidigare skrivit om hur du håller rent dina vita skor här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • På tal om skor, hur sitter Adidas Gazelle på fötterna? Är de sköna att ha på sig?

  Josefine 2017-07-31 14:39:37 http://direktflytt.se
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   De sitter bra på mina fötter hehe dock får jag tyvärr inte in mina inlägg i dem då de är lite för smala, men i övrigt sitter dem bra! 🙂

   fannieredman 2017-07-31 15:32:44
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!