Baby shower!

Min stora syster kom hem till Sverige för en vecka sedan då hon väntar barn och kommer föda här hemma  Sverige (hon bor annars i Vietnam). Så idag hade vi en baby shower för henne hemma hos mig. Och så överraskad hon blev.

Det blev väldigt lyckat och hon blev väldigt överraskad, godast var nog princesstårtan som min vän Isabelle hade gjort!

Det blev alltså en liten ätardag idag som jag har råd med trots att det nu är ca 3,5 vecka kvar tills vi åker till Singapore och Asiatiska öppna där jag ska väga in på 52,2kg.

<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tack för bra info! Vi hade kikat lite på Tiger, så vi kanske håller oss till det. Vi har inte bestämt var i Thailand vi ska, utan tänkte anpassa våran destiontion efter ett bra gym. Tack för ditt svar!
  Kram

  Cecilia 2017-05-27 15:58:49
  Svara
 • Hej Fannie!
  Jag och min pojkvän ska åka iväg till Asien i sommar och är sugna på att testa på lite kampsport, något form av Camp tänker vi. Vet att du har varit i thailand flera gånger och brukar köra där, har du några generella tips? Vi tänkte åka framförallt till Malaysia, men funderar även på indonesionen och kanske Thailand just för att det verkar finnas bäst utbud av muay thai camp där. Uppskattar verkligen alla tips vi kan få! Kram

  Cecilia 2017-05-15 16:52:19
  Svara
  • Svar på Cecilias kommentar.

   Hej Cecilia!

   Kul att du ska till Asien och vill träna! Det finns massor med thaiboxningsgym i Thailand så där spelar det egentligen ingen roll vart du åker, det finns nästan alltid ett lokalt gym. Jag har själv bara varit i Phuket och Bangkok och tränat. Så det beror på vart du ska i Thailand? Det bästa är att hyra moppe och köra runt till de olika gymmen för att hitta de som passar här är några du kan kolla upp i Phuket:
   Phuket Top Team
   Tiger Muythai
   AKA – Thailand
   Fighters Gym (svenska som äger och driver)
   Sinbi Muy Thai

   Phuket top team och Tiger ligger på samma gata med typ 10 andra gym så är de för turistiga så skulle jag testa ett lite mindre gym! 🙂

   I Indonesien vet jag att Balimma ska vara bra och de har även Thaiboxning!

   I Filippinerna finns Legacy gym som ska vara bra…

   Och i Singapore vet jag att Evolve ska vara bra…

   Säg till om du vill ha något mer 🙂 Kram!

   fannieredman 2017-05-22 09:39:23
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!