Tjejsparring

sparring

Söndags sparring! Som varje söndag.. Nästa helg är det även landslagsträff i Lindköping inför Em i Bulgarien. Nu är det alltså inte så långt kvar. Är super taggad och det ska bli riktigt kul att få tävla igen!

Veckorna som kommer innebär alltså träning, jobb och vila.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Fannie! Tänkte kolla med dig om vad du har för åsikt om vad som är ett hälsosamt kaloriintag för att dra ner på sin fettprocent lite. Om det finns någon riktlinje att gå efter? 🙂

  Bella 2017-03-06 18:35:09
  Svara
  • Svar på Bellas kommentar.

   Hej Bella!

   Jag hatar att räkna kalorier och brukar inte rekommendera det alls till mina kunder. Däremot brukar jag prata om energirik mat som gör att du kanske inte når de resultat du vill ha, ex. snabbmat, godis, läsk samt alkohol är vanliga bovar… och andra små saker som kan åka ner när man är hungrig och är påväg hem…

   Äter du vanlig bra mat och tränar ca 3 pass i veckan samt rör på dig där emellan så kan du komma långt på det (beroende på vad du gör idag förstås)- alternativt är att ta hjälp med kosten och träningen av en kunnig person. Min Tygndlyftningstränare kör bland annat kost coachning online om det är något som är intressant? https://allvarforelek.com

   eller min träningskamrat och dietist Jill Holmström, https://maxadinforbranning.se

   Läs gärna boken SKITMAT! Av Jacob Gudiol.

   Men om du är säker på att du vill räkna kalorier och vill klara dig själv så skulle jag säga att allt beror på hur aktiv du är, ålder och kön så ska man ligga på olika kaloriintag. Så en kvinna i åldern 20-30år ska ligga mellan 2000-2500kcl/dag (enligt livmedelsverket).

   Så om du gör en test vecka där du räknar ut ditt normala kaloriintag samt hur mycket du rör på dig och har koll på att din vikt är ca den samma hela tiden. Då kan du sedan sänka de kaloriintag du vanligtvis ligger på veckan efter…

   Läs även:

   Hur man deffar – mindre fett och mer muskler

   Kalkylator för att beräkna din kroppsfettprocent och fettfria massa

   Jag hoppas däremot att du tar hjälp av en kost kunnig person, det är så lätt att hamna i ett osunt förhållande till mat när man börja räkna kalorier samt väga sig, jag själv måste endast hålla vikten pga min idrott annars hade jag skitit i det och tränat på som vanligt, äta bra de flesta dagarna i veckan och sedan haft dag/dagar med fika, goa middagar etc… 🙂

   Hoppas du fick svar på din fråga haha skrev typ en bok :S!

   Kram

   fannieredman 2017-03-06 21:32:09
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!