Trådlösa hörlurar och löpning!

Urbanista

Sprang ju Cooperstest i söndags och fick chansen att testade mina nya trådlösa hörlurar från Urbanista. Tyvärr blev jag inte så nöjd med min tid haha men skönt att slippa sladdar som hänger när man springer i alla fall.

Jag måste nog ta tag i mina intervall pass igen, tappade det helt när snön kom i november så har inte sprungit sedan dess. Jag är ju inget fan av löpning direkt så har svårt att motivera mig till det samt att springa när det är kallt ute!?

På lördag kommer jag även springa Arena Run eller kanske gå runt, vi får se. Jag har inte råd att skada mig nu när jag har matcher som börjar närma sig. Jag stukar ju fötterna lätt vilket jag även gjorde förra året på just Arena Run… Men det kommer bli riktigt kul att hänga med alla vänner till Labbet som ska vara med och springa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Värda att köpa eller ska man satsa på några andra trådlösa?

  Tommy 2017-02-15 14:42:08
  Svara
  • Svar på Tommys kommentar.

   Hej Tommy! Jag har endast testat dem i en vecka nu och jag tycker de är grymma. Men! Jag är ingen ljud expert och detta är mina första trådlösa hörlurar… Min kille har haft ett gäng andra märken som har gått sönder och där batteriet dör snabbt efter någon månad, jag hoppas verkligen att dessa håller! kram!

   fannieredman 2017-02-16 23:12:04
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!