Årsresumé del 4

intervallerjudofrukostOktober kom och intervaller stod på schemat igen. Även en hel del jobb med både stora klienter och små. Samt goda lördagsfrukostar 🙂

jag och plutogurkmejamatlådorNovember och förkylningens mamma, försökte döda den med gurkmeja. Jag styrde även upp kosten pga. SM i mma och lagade en jädrans massa matlådor. Nu när jag tittar tillbaka så ser både oktober och november sjukt tråkiga ut haha, de går helt på rutin med jobb, träning och mat. Men jag tycker iof om det, då kan man längta lite extra till allt det roliga som väntar… Det är också lättare att hålla sin träning och kost rutiner när man gör samma saker hela tiden.

pankakorsm guldgod fortsättningDecember! Jag vann Sm-guld i amatör mma och kom med i landslaget vilket var mitt mål under hela 2016. Jag fortsatte med mina pannkakor och avslutade sedan året i Thailand/Vietnam!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!