Årsresumé del 3

VoltFullSizeRender 411cevicheJuli vilken månad så sjukt bra väder i Sverige, vi firade min plus-mamma på 60års dagen och vi åt på resturang Volt. Det hängdes i skärgården där vi badade, åkte båt och käkade god mat. Jag och Kevin hittade till Maestra Vida där det har super god peruansk mata speciellt denna heta Ceviche!

os Riodoctor saladpancraseAugusti 2016 och OS år! Det blev en hel del tv-tittande för mig, älskar OS och trotsade det grymma vädret hehe. Min gamla klubbkamrat Marcus Nyman kom femma i -90kg, riktigt grymt. Höstterminen kom igång på Kampsportslabbet med allt från ordinarie schema, PT-klienter som kommer tillbaka från semestern samt Bootcampstart. Jag har ju tränat bra under sommaren så jag fortsatta enligt min träningsplan och tränade på, dock stukade jag foten i slutet av augusti vilket stökade till det en hel del under hösten…Bröllopmma_3ufc

September började med Bröllop för min vän och kollega Sadibou och hans fina fru Mona. Jag tränade på bra trots fotproblem, fick tejpa och en massa annat tjafs. Gick två matcher i mma som jag vann. Och vi fick in vår första svenska kvinnliga fighter i UFC Lina Länsberg som fick möta monstret ”Cyborg” där Lina tyvärr förlorade i andra ronden. Men ändå stort för lilla Sverige och för svensk mma.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!