Årsresumé del 2

65_kgPancrase_2BangkokBangkokSå kom April.. Ny Bootcampgrupp, tävlingen Allstyle-Open för Pancrase gym, egen träning och pers i frivändning och så fick jag åka till Bangkok och spela in en film med metromode. En riktigt rolig resa då vi timade in det Thailändska nyåret vilket betyder vattenkrig i hela landet, man gick inte säker någonstans…

HaymarketFullSizeRender 251SquadHej Bästa månaden Maj, Metromode fyllde 6 år och det firades på Haymarket, jag kom igång med intervaller och vi körde sommar grillning på gården med alla våra medlemmar på Kampsportslabbet.

nai harn beachCarlson Gracie, Fannie Redman och Olavo AbreuFotmentor_6Juni!!! Vilken månad haha, tillbaka i Thailand för träning… Ja ni vet… Fick mitt BRUNABÄLTE i BJJ av Carlson Gracie Jr… Mega häftigt. Åkte sedan hem en dag för att sedan avsluta Junimånad i Palma!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!