Årsresumé del 1

Bjj_1 Mango2Beach_2Började Januari 2016 precis som detta i Thailand… Träning, sol, bad och tyvärr en lite olycka med moppen, men allt gick bra och vi åker fortfarande moppe här i Thailand. Vi kom hem till Sverige i mitten av Januari och…

mmaPetra_tungårdenMetromodeFortsatte med min egna träning på Pancrase, vi körde igång våra Bootcamps, mina PT-klienter var taggade på träning och det droppade in massa företagsklasser. 2016 har varit grymt på jobb fronten 🙂

Petra_Tungården_5Petter_ArenarunLag_uppställningFebruari fortsatte precis som januari slutade, jobb, träning och mera jobb. I slutet av februari samlade vi ihop ett gäng från Kampsportslabbet och Sprang Petter’s Arena Run, 5 km löpning och hinder. Som vi även kommer vara med på nu i februari… Kesoplättar_proteinProtein pankakaSandaMars! Det lagades en hel del pannkakor i bloggen hehe (älskar). Och jag skulle ha tävlat SM i Sanda, men det fanns inga tjejer i min viktklass så fick glatt heja på…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!