Nyårshelgen i Ho Chi Minh City

kärlekkärlekPå stan i Ho Chi Minh City. villa royalevilla royalevilla royalevilla royaleIMG_4876Lunch på Villa Royale, som var en second-hand inredningsbutik och lunch restaurang, så möblerna vi satt i kunde man köpa. Jag åt  Crab-cake och sallad.el gauchoel gauchoIMG_4292Nyårsafton spenderades på El Gaucho med vår kollega Saibou och hans fru Mona (på bild med kevin) samt vänner och kunder till Kampsportslabbet. Det blev inte så många bilder från kvällen haha, men vi åt super god mat, den grillade vitlöken på bilden var galet god. Köttet var super och efterrätterna lika så, vi tog in alla efterrätter som de hade och delade på dem haha, så vi rullade ut från restaurangen…the deckthe deckthe deckthe deckthe deckthe deckIMG_7378the deckSöndagen spenderade vi med min stora syster och hennes man som bor i Ho Chi Minh och vi åt lunch på The Deck som ligger vid floden i distrikt 2. Bra avslut på en bra helg!

Nu är vi tillbaka i Phuket för mer träning innan vi åker hem till Stockholm igen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!