Har ni några mål, drömmar, nyårslöften för 2017? Här kommer i vilket fall ett super bra Tips för dig som vill ha lite hjälp att utvärdera året som gått och planera/nyårslöfte? in det nya året!

allady everyday

Det här året har gått så fort, nästan lite för fort haha, men jag har haft riktigt roligt, jobbat en hel del, rest och tränat i massor.

Jag har även bockat av några av de mål jag hade under 2016 och fått en massa nya mål inför 2017 i allt i från träning, jobb och privat mål.

Jag har även gjort vissa saker mindre bra och även inte lyckats med några av de mål som jag hade under 2016. Så nu när jag hittade denna bok ”YearCompass” som någon delat på Facebook här om dagen, då blev jag väldigt nyfiken och klickade mig in direkt.

Det är en enkel bok som du själv fyller i hur ditt 2016 har varit och hur du vill att ditt 2017 ska bli. Boken är gratis att ladda ner och finns i flera olika språk.

”Så varför är det här bra för mig?

Att planera sitt år är en bra vana. Det hjälper dig att bli mer medveten om både dina framgångar och motgångar och att inse hur mycket som kan hända bara under ett år. Genom att lära av det som varit kan du planera din framtid så att du inte upprepar samma mönster, och eventuella misstag – och känna att du har mer kontroll över ditt liv.

Jag tycker detta var ett super bra alternativ och du får även hjälp och vägledning. Du kan göra den själv eller tillsammans med någon du tycker om!

Lycka till och Gott Nytt År!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!