En lugnare vecka

adidas

Kommer ni ihåg alla lov man hade i skolan? Jag har nämligen barnklasser i Judo på Kampsportslabbet och blir alltid påmind om dessa lov av dem som man hade under skoltiden. Nu är det ju höstlov och jag måste säga att det märks, det blir mycket lugnare på stan eller i all fall där vi har vårt gym. En del av mina kunder försvinner även iväg på mini semestrar med sina familjer så jag får faktist en lite lugnare vecka jobb mässigt vilket är skönt. Då får jag även lite mer tid till vila och återhämtning som jag verkligen kan behöva.

Jag och Kevin jobbar ju nästan så som skolans terminer  är uppbyggda, från mitten av augusti till mitten av december är det fullt ös (minus hötlovs veckan). Sedan blir det nästan ett upphåll på 2-3 veckor pga julen och då brukar vi alltid passa på att åka utomlands för egen träning och inspiration (läs Thailand haha).

Sen är det full ös igen med lite lugnare period under sportlovet och sedan påsklovet, för att sedan köra på fram till midsommar och sen är det mer eller mindre sommarlov även för oss.

Det finns verkligen för och nackdelar med att vara egen men att kunna planera sin egna tid är för mig guld värt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!