En seg vecka!

Intervaller

Förra veckan var jäkligt tung träningsmässigt och mina intervaller gick inte alls så bra, förmodligen för att jag inte hunnit med tillräckligt med vila och för att jag gick match… Sådant tar på krafterna. Så Linda bestämde att jag skulle köra samma intervall pass denna veckan igen och så får vi utvärdera det hela på söndag. Det är verkligen så skönt att ha någon som bestämmer över ens träning, älskart!

Min intervallvecka ser alltså ut såhär:

Tisdag

6x500m

1,5 min vila emellan varje sett.

Torsdag

3x1000m

3 min vila

Fredag

45 min löpning i egen takt.

Söndag

6x500m

1,5 min vila

Som alltid planerat av Linda Tham som nu även har en egen instagram – in och följ!!!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tusen tack för svar! Har röntgat flera gánger dock var det 5 ár sedan sist. Vissa säger utslitning, vissa säger diskbráck, nágon säger nerv i kläm och min nuvarande kiropraktor (vill inte gá till doktor för dá blir det piller, fick även anti-inflammatorisk medicin insprutat i ryggraden med pidural..hjälpte inte) säger att ryggen är snedvriden.
  Tack sá mycket för rád. Bor tyvärr ej i Sverige sá fár leta upp en naprapat här 🙂
  Tränar inre magmuskler nu, hoppas det hjälper!
  Kram

  M. 2015-11-26 15:08:01
  Svara
 • Hej!! Tack för en superblogg!! Jag älskar att träna och under mánga ár tränade jag löpning, styrketräning (fá repetitioner och tunga lyft) och yoga. Men sá började jag fá problem med ryggen (längst ner). Jag har egentligen fortsatt träna men dragit ner mer och mer. Nu är jag inne pá min 4de doktor men problemen blir bara värre (ca 5 ár tillbaka), dessutom har jag blivit tillsagt att sluta träna. Jag hoppas sáklart att sá smáningom kunna börja igen, men tunga marklyft och löpning har jag blivit förbjuden 🙁
  Skulle du kunna rekommendera träning för alla vi som har problem med lägre delen av ryggen? Diskbráck till exempel.
  Tack o kram

  M. 2015-11-25 15:40:31
  Svara
  • Svar på M.s kommentar.

   Hej Marlene, segt för dig! Nu är jag ingen läkare men du får mina tankar kring det hela… Har du diskbråck? Har du fått röntga ryggen etc?

   Jag skulle testa att gå till en naprapat för att se vad hen tycker. Sedan skulle jag testa att bara träna med kroppen som motstånd under en period och då bas övningar, det kanske är så att du inte kopplar i rätt muskler, hur är det med bålen? Är du stark där? Kopplar du i sätet som du ska? Bål och säte är nämligen viktiga för att hjälpa ryggen!

   1. Gå till en bra Naprapat ex. Jonas Gustrin
   2. Naprapaten kanske tycker att du ska se till att röntga ryggen, då gör du det..
   3. Kontakta en bra sjukgymnast/PT eller be din naprapat om råd hur du ska träna, om hen är bra så kommer den att hjälpa dig på rätt väg!

   Hoppas du fick svar på några av dina funderingar!

   fannieredman 2015-11-25 20:26:25
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!