Shootfighting today!

Shootfighting

Idag går jag alltså min match i Shootfighting, jag är verkligen taggad och det ska bli riktigt roligt att få gå in i buren. Jag har kört en match tidigare som jag vann, så nu gäller det att fortsätta så!

I Shootfighting är det lite andra regler än i proffs mma’n, vi får till exempel inte slå när vi kommit ner i golvet, vi får heller inte knäa i huvudet. Vi har också benskydd samt tjockare handskar. Man kan säga att det är MMA för nybörjare. Ni får veta senare idag hur det går får mig, min match går runt 13.00!

Här kan ni följa alla matcher och information: http://www.shootfighting.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!