Tisdagsträning

Fannie_Nocco

 Thats my back, ni kanske har sett den i Nocco hyllan på Ica?

 

Som jag skrivit tidigare så försöker jag förbättra min Cooper tid som inte alls var så bra, jag måste helt enkelt få ner tiden på mina 3 km. Jag har ju alltid hatat löpning och aldrig riktigt kunnat motivera mig själv till att springa längre sträckor. Men nu med detta upplägg så har jag fått ett helt nytt tänk och mer motivation till löpningen. Som jag tidigare har skrivit så är det viktigt för mig att jag lär mig något i min träning och att det har ett syfte!

Så här ser dagens pass ut:

1x500m Tempo 50s/200m

1,5 min vila

1x1000m Tempo 52s

3 min Vila

1x500m Tempo 50s

1,5 min vila

1x1000m Tempo 52s

3 min Vila

1x500m Tempo 50s

Som alltid gjort av Coach Linda!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!